Niepubliczne Przedszkole
z oddziałem integracyjnym

Przedszkole jest czynne
w godzinach 6:30 do 18:00

Zapraszamy dzieci w wieku
od 2 do 6 lat

img-przedszkole

Kontakt

Oddział Pod Fortem 2img-kontakt

ul. Pod Fortem 2
31-302 Kraków
tel. 518 223 457 – dyrektor
tel. 607 245 932 – bezpośrednio do przedszkola
info@wesolyzakatek.pl

Oddział Pod Fortem 2C

ul. Pod Fortem 2C
31-302 Kraków
tel. 518 223 457 – dyrektor
tel. 570 280 450 – bezpośrednio do przedszkola
info@wesolyzakatek.pl

 

LIFE-IP_Malopolska

Przedszkole wyposażone jest w profesjonalny oczyszczacz powietrza przekazany w ramach programu: „Małopolska w zdrowej atmosferze” współfinansowanego ze środków Programu LIFE Unii Europejskiej.

Strefa rodzica

zaloguj img-strefa-rodzica

Jadłospis  (1 – 5 marzec)

Poniedziałek

Śniadanie: kanapka z masłem, wędliną drobiową i sałatą zieloną (105g), kakao (200ml), owoc (1szt)

Obiad: zupa wielowarzywna na wywarze jarzynowym zabielana z ryżem (250ml), makaron spaghetti z sosem Bolońskim (150g), kompot z owocami (200ml)

Podwieczorek: drożdżówka z serem (50g), herbata cytrynowa (200ml)

Wtorek

Śniadanie: kanapka z masłem i serkiem śmietankowym (95g), herbata malinowa (200ml), owoc (1szt)

Obiad: krem brokułowy na wywarze jarzynowym zabielany z zacierką (250ml), pieczony dramstik z kurczaka (70g), ziemniaki (120g), mini marchewki na ciepło (80g), kompot z owocami (200ml)

Podwieczorek: galaretka pomarańczowa (150g), biszkopty (10g), herbata miętowa (200ml)

Środa

Śniadanie: kanapka z masłem i pastą jajeczną na bazie jogurtu greckiego z rzodkiewką (95g), herbata z dziką różą (200ml), owoc (1szt)

Obiad: rosół na wywarze mięsno – warzywnym z makaronem nitki i wkładką drobiową (250ml), pierogi z truskawkami z sosem waniliowym (160g), kompot z owocami (200ml)

Podwieczorek: wafelek ryżowy z serem żółtym (40g), warzywa do chrupania (15g), herbata żurawinowa (200ml)

Czwartek

Śniadanie: kanapka z masłem wędliną drobiową i pomidorem (105g), kawa zbożowa (200ml), owoc (1szt)

Obiad: krem z dyni na wywarze jarzynowym zabielany z grzankami (250ml), sznycelek wieprzowy z pieca (80g), ziemniaki (120g), surówka z białej kapusty z kukurydzą (80g), kompot z owocami (200ml)

Podwieczorek: ciasto ze śliwkami – wypiek własny (40g), herbata miętowa (200ml)

Piątek

Śniadanie: kanapka z masłem i pastą z sera białego z tuńczykiem i zieloną cebulką (105g), herbata malinowa (200ml), owoc (1szt)

Obiad: zupa grochowa na wywarze jarzynowym niezabielana z ziemniakami (250ml), ryż zapiekany z jabłkami i cynamonem (150g), kompot z owocami (200ml)

Podwieczorek: jogurt naturalny z musli (110g), herbata brzoskwiniowa (200ml)

 

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken