Niepubliczne Przedszkole
z oddziałem integracyjnym
Przedszkole jest czynne
w godzinach 6:30 do 18:00
Zapraszamy dzieci w wieku
od 2 do 6 lat
Kontakt
Oddział Pod Fortem 2
ul. Pod Fortem 2
31-302 Kraków
tel. 518 223 457 – dyrektor
tel. 607 245 932 – bezpośrednio do przedszkola
info@wesolyzakatek.pl
Oddział Pod Fortem 2C
ul. Pod Fortem 2C
31-302 Kraków
tel. 518 223 457 – dyrektor
tel. 570 280 450 – bezpośrednio do przedszkola
info@wesolyzakatek.pl
Przedszkole wyposażone jest w profesjonalny oczyszczacz powietrza przekazany w ramach programu: „Małopolska w zdrowej atmosferze” współfinansowanego ze środków Programu LIFE Unii Europejskiej.
Strefa rodzica
zaloguj
Jadłospis (16-20 maja)
Poniedziałek
Śniadanie: chleb razowy 80g z masłem 10g, ser gouda 20g, o górek zielony 10g, herbata 150ml
Obiad: zupa ogórkowa z ziemniakami 300ml, spaghetti bolognese 180g, fasolka z masłem 50g, kompot owocowy 150ml
Podwieczorek: mus jabłkowo-truskawkowy 150g, wafle ryżowe 1szt., herbata 150ml
Wtorek
Śniadanie: bułka razowa 40g z masłem 10g, szynka drobiowa 20g, rzodkiewka 10g, herbata 150ml
Obiad: krupnik z kaszą jęczmienną 300ml, sznycel drobiowy 80 g, ziemniaki 100g, buraczki 50g, kompot wieloowocowy 150ml
Podwieczorek: muffinki owocowe 1szt, jabłko 1szt, herbata 150ml
Środa
Śniadanie: kasza jaglana z morelami i cynamonem 150ml, drożdżówka z serem 1⁄2., herbata 150ml
Obiad: rosół z makaronem i mięsem 300ml, racuchy z jabłkami 140g, z polewą jogurtową 50ml, surówka z marchewki i pomarańczą 50g, kompot truskawkowy 150ml
Podwieczorek: weka razowa 40g z masłem 10g, pasztet domowy z indyka 20g, ogórek kiszony 10g, herbata 150 ml
Czwartek
Śniadanie: jogurt domowy ze zbożami 150 g, płatki kukurydziane 20g, herbata 150ml
Obiad: barszcz zabielany z jajkiem i ziemniakami 300ml, gołąbki w sosie pomidorowym 80 g, ziemniaki 100 g, sałatka wiosenna 50g, kompot porzeczkowy 150ml
Podwieczorek: pizza z szynką i serem 60g, sos czosnkowo-jogurtowy, herbata 150ml
Piątek
Śniadanie: chleb żytni 40g z masłem 10g, pasta jajeczna ze szczypiorkiem 20g, papryka 10g, herbata 150ml
Obiad: krem z brokułów i cukinii z grzankami 300ml, ryba panierowana 80g, ziemniaki 100g, surówka z kiszonej kapusty 50g, kompot śliwkowy 150ml
Podwieczorek: ciasto marchewkowe 60 g, mandarynka 1szt, herbata 150ml