Niepubliczne Przedszkole
z oddziałem integracyjnym
Przedszkole jest czynne
w godzinach 6:30 do 18:00
Zapraszamy dzieci w wieku
od 2 do 6 lat
Kontakt
Oddział Pod Fortem 2
ul. Pod Fortem 2
31-302 Kraków
tel. 518 223 457 – dyrektor
tel. 607 245 932 – bezpośrednio do przedszkola
info@wesolyzakatek.pl
Oddział Pod Fortem 2C
ul. Pod Fortem 2C
31-302 Kraków
tel. 518 223 457 – dyrektor
tel. 570 280 450 – bezpośrednio do przedszkola
info@wesolyzakatek.pl
Przedszkole wyposażone jest w profesjonalny oczyszczacz powietrza przekazany w ramach programu: „Małopolska w zdrowej atmosferze” współfinansowanego ze środków Programu LIFE Unii Europejskiej.
Strefa rodzica
zaloguj
Jadłospis (1 – 5 marzec)
Poniedziałek
Śniadanie: kanapka z masłem, wędliną drobiową i sałatą zieloną (105g), kakao (200ml), owoc (1szt)
Obiad: zupa wielowarzywna na wywarze jarzynowym zabielana z ryżem (250ml), makaron spaghetti z sosem Bolońskim (150g), kompot z owocami (200ml)
Podwieczorek: drożdżówka z serem (50g), herbata cytrynowa (200ml)
Wtorek
Śniadanie: kanapka z masłem i serkiem śmietankowym (95g), herbata malinowa (200ml), owoc (1szt)
Obiad: krem brokułowy na wywarze jarzynowym zabielany z zacierką (250ml), pieczony dramstik z kurczaka (70g), ziemniaki (120g), mini marchewki na ciepło (80g), kompot z owocami (200ml)
Podwieczorek: galaretka pomarańczowa (150g), biszkopty (10g), herbata miętowa (200ml)
Środa
Śniadanie: kanapka z masłem i pastą jajeczną na bazie jogurtu greckiego z rzodkiewką (95g), herbata z dziką różą (200ml), owoc (1szt)
Obiad: rosół na wywarze mięsno – warzywnym z makaronem nitki i wkładką drobiową (250ml), pierogi z truskawkami z sosem waniliowym (160g), kompot z owocami (200ml)
Podwieczorek: wafelek ryżowy z serem żółtym (40g), warzywa do chrupania (15g), herbata żurawinowa (200ml)
Czwartek
Śniadanie: kanapka z masłem wędliną drobiową i pomidorem (105g), kawa zbożowa (200ml), owoc (1szt)
Obiad: krem z dyni na wywarze jarzynowym zabielany z grzankami (250ml), sznycelek wieprzowy z pieca (80g), ziemniaki (120g), surówka z białej kapusty z kukurydzą (80g), kompot z owocami (200ml)
Podwieczorek: ciasto ze śliwkami – wypiek własny (40g), herbata miętowa (200ml)
Piątek
Śniadanie: kanapka z masłem i pastą z sera białego z tuńczykiem i zieloną cebulką (105g), herbata malinowa (200ml), owoc (1szt)
Obiad: zupa grochowa na wywarze jarzynowym niezabielana z ziemniakami (250ml), ryż zapiekany z jabłkami i cynamonem (150g), kompot z owocami (200ml)
Podwieczorek: jogurt naturalny z musli (110g), herbata brzoskwiniowa (200ml)