Niepubliczne Przedszkole
z oddziałem integracyjnym

Przedszkole jest czynne
w godzinach 6:30 do 18:00

Zapraszamy dzieci w wieku
od 2 do 6 lat

img-przedszkole

Kontakt

Oddział Pod Fortem 2img-kontakt

ul. Pod Fortem 2
31-302 Kraków
tel. 518 223 457 – dyrektor
tel. 607 245 932 – bezpośrednio do przedszkola
info@wesolyzakatek.pl

Oddział Pod Fortem 2C

ul. Pod Fortem 2C
31-302 Kraków
tel. 518 223 457 – dyrektor
tel. 570 280 450 – bezpośrednio do przedszkola
info@wesolyzakatek.pl

 

LIFE-IP_Malopolska

Przedszkole wyposażone jest w profesjonalny oczyszczacz powietrza przekazany w ramach programu: „Małopolska w zdrowej atmosferze” współfinansowanego ze środków Programu LIFE Unii Europejskiej.

Strefa rodzica

zaloguj img-strefa-rodzica

Jadłospis  (7-11 czerwca)

Poniedziałek

Śniadanie: kanapka z masłem, wędliną wieprzową i papryką kolorową (105g), kakao (200ml), owoc (1szt)

Obiad: krem z zielonego groszku na wywarze jarzynowym zabielany z grzankami (250ml), gołąbki z mięsem wieprzowym, ryżem i kaszą jęczmienną w sosie pomidorowym (150g), kompot z owocami (200ml)

Podwieczorek: rogalik drożdżowy z marmoladą (30g), herbata miętowa (200ml)

Wtorek

Śniadanie: kanapka z masłem i pastą jajeczną z żółtym serem i zieloną cebulką na bazie jogurtu greckiego (95g), herbata żurawinowa (200ml), owoc (1szt)

Obiad: zupa kalafiorowa na wywarze jarzynowym zabielana z zacierką (250ml), sznycelek drobiowy (90g), ziemniaki (120g), surówka z marchewki (80g), kompot z owocami (200ml)

Podwieczorek: jogurt naturalny z rodzynkami (110g), herbata z pigwą (200ml)

Środa

Śniadanie: kanapka z masłem, wędliną wieprzową i sałatą zieloną (110g), kawa zbożowa (200ml), owoc (1szt)

Obiad: krupnik na wywarze jarzynowym niezabielany z wkładką mięsną i natką pietruszki (250ml), makaron pełnoziarnisty zapiekany z jabłkami i cynamonem (150g), kompot z owocami (200ml)

Podwieczorek: galaretka agrestowa (150g), chałka z masłem (25g), herbata miętowa (200ml)

Czwartek

Śniadanie: kanapka z masłem i pastą z serka białego z rzodkiewką (100g), herbata malinowa (200ml), owoc (1szt)

Obiad: rosół na wywarze mięsno – warzywnym z makaronem nitki (250ml), bitka wieprzowa w sosie własnym (80g), ziemniaki (100g), fasolka szparagowa (80g), kompot z owocami (200ml)

Podwieczorek: biszkopt z truskawkami – wypiek własny (35g), herbata cytrynowa (200ml)

Piątek

Śniadanie: kanapka z masłem i pastą z wędzoną makrelą i pomidorami (105g), herbata cytrynowa (200ml), owoc (1szt)

Obiad: barszcz czerwony na wywarze jarzynowym niezabielany z jajkiem (250ml), pierogi ruskie (150g), kompot z owocami (200ml)

Podwieczorek: kisiel pomarańczowy (150ml), herbatniki (10g), herbata miętowa (200ml)

 

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken