Niepubliczne Przedszkole
z oddziałem integracyjnym

Przedszkole jest czynne
w godzinach 6:30 do 18:00

Zapraszamy dzieci w wieku
od 2 do 6 lat

img-przedszkole

Trwa rekrutacja
Zapraszamy!

Prowadzimy zapisy na rok 2018/2019.

W celu zapisania dziecka prosimy o kontakt telefoniczny (tel. 570 280 450),  bądź mailowy. Serdecznie zapraszamy!

Kontakt

Oddział Pod Fortem 2img-kontakt

ul. Pod Fortem 2
31-302 Kraków
tel. 518 223 457 – dyrektor
tel. 607 245 932 – bezpośrednio do przedszkola
info@wesolyzakatek.pl

Oddział Pod Fortem 2C

ul. Pod Fortem 2C
31-302 Kraków
tel. 518 223 457 – dyrektor
tel. 570 280 450 – bezpośrednio do przedszkola
info@wesolyzakatek.pl

 

LIFE-IP_Malopolska

Przedszkole wyposażone jest w profesjonalny oczyszczacz powietrza przekazany w ramach programu: „Małopolska w zdrowej atmosferze” współfinansowanego ze środków Programu LIFE Unii Europejskiej.

Strefa rodzica

zaloguj img-strefa-rodzica

Jadłospis  (19 – 23 listopad)

Poniedziałek

Śniadanie: pieczywo mieszane (50g), masło (5g), wędlina drobiowa (40g), ogórek zielony (10g), kakao (200ml), owoc (1szt)

Obiad: krem z zielonego groszku na wywarze jarzynowym zabielany z grzankami (200ml), gołąbki z mięsem wieprzowym, ryżem i kaszą jęczmienną w sosie pomidorowym (150g), kompot (200ml)

Podwieczorek: minidrożdżówka z serem (40g), herbata cytrynowa z miętą (200ml)

Wtorek

Śniadanie: pieczywo mieszane (25g), masło (5g), pasta jajeczna z żółtym serem i szczypiorkiem na bazie jogurtu greckiego (200ml), herbata żurawinowa (200ml), owoc (1szt)

Obiad: rosół na wywarze mięsno – warzywnym z makaronem (200ml), pulpet drobiowy w sosie jarzynowym (90g), ziemniaki (120g), surówka z selera na bazie jogurtu naturalnego (80g), kompot (200ml)

Podwieczorek: galaretka owocowa (140g), chałka (20g), masło (5g), herbata cytrynowa (200ml)

Środa

Śniadanie: bułka kajzerka (40g), masło (5g), wędlina wieprzowa (40g), pomidor (10g), kawa zbożowa (200ml), owoc (1szt)

Obiad: krupnik na wywarze jarzynowym niezabielany z wkładką mięsną i natką pietruszki (200ml), pierogi ruskie (150g), kompot (200ml)

Podwieczorek: pieczywo mieszane (25g), masło (5g), schab pieczony (20g), papryka kolorowa (10g),  herbata z dziką różą (200ml)

Czwartek

Śniadanie: pieczywo mieszane (25g), masło (5g), serek śmietankowy (20g), płatki jaglane na mleku z rodzynkami (200ml), herbata malinowa (200ml), owoc (1szt)

Obiad: zupa dyniowa na wywarze jarzynowym zabielana z zacierką (200ml), pieczeń rzymska w sosie koperkowym (90g), ziemniaki (80g), surówka z marchewki z tartym jabłkiem (80g), kompot (200ml)

Podwieczorek: piernik – wypiek własny (40g), herbata brzoskwiniowa (200ml)

Piątek

Śniadanie: pieczywo mieszane (50g), masło (5g), twarożek z tuńczykiem i koperkiem (40g), herbata cytrynowa (200ml), owoc (1szt)

Obiad: żurek na wywarze jarzynowym zabielany z jajkiem (200ml), knedle ze śliwkami w polewie jogurtowej (150g), kompot (200ml)

Podwieczorek: pieczywo mieszane (25g), masło (5g), ser żółty (20g), pomidor z zieloną cebulką (10g), herbata żurawinowa (200ml)

 

 

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken