Niepubliczne Przedszkole
z oddziałem integracyjnym

Przedszkole jest czynne
w godzinach 6:30 do 18:00

Zapraszamy dzieci w wieku
od 2 do 6 lat

img-przedszkole

Trwa rekrutacja
Zapraszamy!

Prowadzimy zapisy na rok 2018/2019.

W celu zapisania dziecka prosimy o kontakt telefoniczny (tel. 570 280 450),  bądź mailowy. Serdecznie zapraszamy!

Kontakt

Oddział Pod Fortem 2img-kontakt

ul. Pod Fortem 2
31-302 Kraków
tel. 518 223 457 – dyrektor
tel. 607 245 932 – bezpośrednio do przedszkola
info@wesolyzakatek.pl

Oddział Pod Fortem 2C

ul. Pod Fortem 2C
31-302 Kraków
tel. 518 223 457 – dyrektor
tel. 570 280 450 – bezpośrednio do przedszkola
info@wesolyzakatek.pl

 

LIFE-IP_Malopolska

Przedszkole wyposażone jest w profesjonalny oczyszczacz powietrza przekazany w ramach programu: „Małopolska w zdrowej atmosferze” współfinansowanego ze środków Programu LIFE Unii Europejskiej.

Strefa rodzica

zaloguj img-strefa-rodzica

Jadłospis  (21 - 25 styczeń)

Poniedziałek

Śniadanie: pieczywo mieszane (50g), masło (5g), wędlina wieprzowa (40g), rzodkiewka (10g), kawa zbożowa (200ml)

Obiad: barszcz biały na wywarze jarzynowym zabielany z ziemniakami (200ml), potrawka z indyka z marchewką, kabaczkiem, papryką kolorową i pomidorami (90g), kasza jęczmienna (80g), kompot (200ml)

Podwieczorek: jogurt naturalny z rodzynkami (110g), paluch kukurydziany (10g), herbata z pigwą (200ml), owoc (1szt)

Wtorek

Śniadanie: pieczywo mieszane (25g), masło (5g), twarożek z gorzkim kakao i brzoskwiniami (20g), płatki kukurydziane na mleku (200ml), herbata cytrynowa z miętą (200ml)

Obiad: zupa pomidorowa na wywarze jarzynowym zabielana z ryżem (200ml), sznycelek drobiowy z pieca (90g), ziemniaki (120g), surówka z białej kapusty z marchewką i kukurydzą (80g), kompot (200ml)

Podwieczorek: pieczywo mieszane (25g), masło (5g), pasta jajeczna z kolorową papryką (20g), herbata cytrynowa (200ml), owoc (1szt)

Środa

Śniadanie: pieczywo mieszane (50g), masło (5g), parówka drobiowo – cielęca (Sokołów Parówki Sokoliki, skład: 83% mięsa) (40g), ketchup (5g), herbata żurawinowa (200ml)

Obiad: rosół na wywarze mięsno – warzywnym z makaronem nitki i wkładką mięsną (200ml), ryż zapiekany z jabłkami i cynamonem (150g), kompot (200ml)

Podwieczorek: pieczywo mieszane (25g), filet pieczony z indyka (20g), pomidor (10g), herbata żurawinowa (200ml), owoc (1szt)

Czwartek

Śniadanie: pieczywo mieszane (50g), masło (5g), serek biały z rzodkiewką i szczypiorkiem (40g), herbata malinowa (200ml)

Obiad: zupa wielowarzywna na wywarze jarzynowym zabielana z ryżem (200ml), klopsiki wieprzowe w sosie śmietanowym (90g), makaron penne (80g), surówka z buraków na zimno (80g), kompot (200ml)

Podwieczorek: babka piaskowa – wypiek własny (40g), herbata brzoskwiniowa (200ml), owoc (1szt)

Piątek

Śniadanie: pieczywo mieszane (50g), masło (5g), jajko gotowane  w sosie jogurtowym ze szczypiorkiem (40g), herbata z dziką różą (200ml)

Obiad: zupa z kaszą jaglaną na wywarze jarzynowym niezabielana z natką pietruszki (200ml), ryba panierowana (80g), ziemniaki (120g), surówka z kiszonej kapusty (80g), kompot (200ml)

Podwieczorek: wafelek ryżowy (20g), ser żółty (20g), papryka kolorowa (20g), herbata malinowa (200ml), owoc (1szt)

 

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken