Niepubliczne Przedszkole
z oddziałem integracyjnym

Przedszkole jest czynne
w godzinach 6:30 do 18:00

Zapraszamy dzieci w wieku
od 2 do 6 lat

img-przedszkole

Trwa rekrutacja
Zapraszamy!

Prowadzimy zapisy na rok 2018/2019.

W celu zapisania dziecka prosimy o kontakt telefoniczny (tel. 570 280 450),  bądź mailowy. Serdecznie zapraszamy!

Kontakt

Oddział Pod Fortem 2img-kontakt

ul. Pod Fortem 2
31-302 Kraków
tel. 518 223 457 – dyrektor
tel. 607 245 932 – bezpośrednio do przedszkola
info@wesolyzakatek.pl

Oddział Pod Fortem 2C

ul. Pod Fortem 2C
31-302 Kraków
tel. 518 223 457 – dyrektor
tel. 570 280 450 – bezpośrednio do przedszkola
info@wesolyzakatek.pl

 

LIFE-IP_Malopolska

Przedszkole wyposażone jest w profesjonalny oczyszczacz powietrza przekazany w ramach programu: „Małopolska w zdrowej atmosferze” współfinansowanego ze środków Programu LIFE Unii Europejskiej.

Strefa rodzica

zaloguj img-strefa-rodzica

Jadłospis  (20 – 24 maj)

Poniedziałek

Śniadanie: pieczywo mieszane (50g), masło (5g), wędlina drobiowa  (40g), papryka kolorowa (10g), kakao (200ml)

Obiad: krem brokułowy  na wywarze jarzynowym zabielany z grzankami razowymi (200ml), makaron spaghetti z sosem bolońskim (200g), kompot (200ml)

Podwieczorek: ryż z koktajlem malinowym (100g), herbata cytrynowa (200ml), owoc (1szt)

Wtorek

Śniadanie: pieczywo mieszane (25g), masło (5g), ser biały śmietankowy (20g), płatki kukurydziane na mleku (200ml), herbata malinowa (200ml)

Obiad: rosół na wywarze mięsno – warzywnym z makaronem nitki (200ml), filet z kurczaka panierowany (80g), ziemniaki (120g), surówka z białej kapusty z marchewką i kukurydzą (80g), kompot (200ml)

Podwieczorek: bułka maślana (40g), masło (5g), powidła śliwkowe (20g), herbata miętowa (200ml), owoc (1szt)

Środa

Śniadanie: pieczywo mieszane (50g), masło (5g), pasta z sera białego z tuńczykiem i zieloną cebulką (40g), herbata z dziką różą (200ml)

Obiad: zupa grochowa na wywarze jarzynowym niezabielana z ziemniakami (200ml), pierogi z truskawkami w polewie jogurtowej (160g), kompot (200ml)

Podwieczorek: pieczywo mieszane (25g), masło (5g), schab pieczony (20g), ogórek zielony (10g), herbata malinowa (200ml), owoc (1szt)

Czwartek

Śniadanie: pieczywo mieszane (50g), masło (5g), wędlina drobiowa (40g), pomidor (10g), kakao (200ml)

Obiad: zupa z cukinii na wywarze jarzynowym zabielana z makaronem gwiazdki (200ml), gulasz wieprzowy (90g), kasza gryczana (120g), surówka z czerwonej kapusty z cebulką (80g), kompot (200ml)

Podwieczorek: ciasto marchewkowe  – wypiek własny (40g), herbata z owocami leśnymi (200ml), owoc (1szt)

Piątek

Śniadanie: pieczywo mieszane (50g), masło (5g), pasta jajeczna na bazie jogurtu greckiego ze szczypiorkiem (40g),  herbata z dziką różą (200ml)

Obiad: zupa szpinakowa na wywarze jarzynowym zabielana z ziemniakami i wkładką mięsną (200ml), naleśniki z twarożkiem brzoskwiniowym (150g), kompot (200ml)

Podwieczorek: bułka kajzerka (25g), masło (5g), ser żółty (20g), sałata zielona (5g), papryka (10g), herbata malinowa (200ml), owoc (1szt)

 

 

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken