Niepubliczne Przedszkole
z oddziałem integracyjnym

Przedszkole jest czynne
w godzinach 6:30 do 18:00

Zapraszamy dzieci w wieku
od 2 do 6 lat

img-przedszkole

Trwa rekrutacja
Zapraszamy!

Prowadzimy zapisy na rok 2018/2019.

W celu zapisania dziecka prosimy o kontakt telefoniczny (tel. 570 280 450),  bądź mailowy. Serdecznie zapraszamy!

Kontakt

Oddział Pod Fortem 2img-kontakt

ul. Pod Fortem 2
31-302 Kraków
tel. 518 223 457 – dyrektor
tel. 607 245 932 – bezpośrednio do przedszkola
info@wesolyzakatek.pl

Oddział Pod Fortem 2C

ul. Pod Fortem 2C
31-302 Kraków
tel. 518 223 457 – dyrektor
tel. 570 280 450 – bezpośrednio do przedszkola
info@wesolyzakatek.pl

 

LIFE-IP_Malopolska

Przedszkole wyposażone jest w profesjonalny oczyszczacz powietrza przekazany w ramach programu: „Małopolska w zdrowej atmosferze” współfinansowanego ze środków Programu LIFE Unii Europejskiej.

Strefa rodzica

zaloguj img-strefa-rodzica

Jadłospis  (15 – 19 lipiec)

Poniedziałek

Śniadanie: pieczywo mieszane (50g), masło (5g), wędlina drobiowa (40g), ogórek zielony (10g), kakao (200ml)

Obiad: zupa koperkowa na wywarze jarzynowym zabielana z ryżem (200ml), gulasz wieprzowy z warzywami (90g), makaron świderki (80g), kompot (200ml)

Podwieczorek: kisiel pomarańczowy (150ml), paluch kukurydziany (10g), sok owocowy (200ml), owoc (1szt)

Wtorek

Śniadanie: pieczywo mieszane (25g), masło (5g), serek śmietankowy (20g), płatki kukurydziane na mleku z cynamonem (200ml), herbata cytrynowa (200ml)

Obiad: krupnik na wywarze jarzynowym niezabielany z natką pietruszki (200ml), pulpety drobiowe w sosie pomidorowym (90g), ziemniaki (120g), mizeria (80g), kompot (200ml)

Podwieczorek: galaretka owocowa (100g), chałka (20g), masło (5g), sok owocowy (200ml), owoc (1szt)

Środa

Śniadanie: pieczywo mieszane (50g), masło (5g), wędlina wieprzowa (40g),  sałata zielona (10g), kawa zbożowa (200ml)

Obiad: barszcz czerwony na wywarze jarzynowym niezabielany z ziemniakami i jajkiem (200ml), pierogi ruskie (150g) kompot (200ml)

Podwieczorek: bułka kajzerka (25g), masło (5g), filet pieczony z kurczaka (20g), pomidor z zieloną cebulką (10g), sok owocowy (200ml), owoc (1szt)

Czwartek

Śniadanie: pieczywo mieszane (50g), masło (5g), ser żółty (40g), papryka kolorowa (10g), herbata cytrynowa (200ml)

Obiad: rosół na wywarze mięsno – warzywnym z makaronem nitki (200ml), schab duszony w sosie własnym (90g), ziemniaki (120g), kalafior gotowany (80g), kompot (200ml)

Podwieczorek: piernik  – wypiek własny (40g), sok owocowy (200ml), owoc (1szt)

Piątek

Śniadanie: pieczywo mieszane (50g), masło (5g), twarożek z wędzoną makrelą i szczypiorkiem (40g), herbata żurawinowa (200ml)

Obiad: krem z fasolki szparagowej na wywarze jarzynowym niezabielany z grzankami razowymi (200ml), kluski na parze z musem truskawkowym (150g), kompot (200ml)

Podwieczorek: pieczywo mieszane (25g), masło (5g), pasta jajeczna na bazie jogurtu greckiego (20g), papryka kolorowa (10g), sok owocowy (200ml), owoc (1szt)

 

 

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken