Niepubliczne Przedszkole
z oddziałem integracyjnym

Przedszkole jest czynne
w godzinach 6:30 do 18:00

Zapraszamy dzieci w wieku
od 2,5 do 6 lat

img-przedszkole

Kontakt

Oddział Pod Fortem 2img-kontakt

ul. Pod Fortem 2
31-302 Kraków
tel. 518 223 457 – dyrektor
tel. 607 245 932 – bezpośrednio do przedszkola
info@wesolyzakatek.pl

Oddział Pod Fortem 2C

ul. Pod Fortem 2C
31-302 Kraków
tel. 518 223 457 – dyrektor
tel. 570 280 450 – bezpośrednio do przedszkola
info@wesolyzakatek.pl

 

LIFE-IP_Malopolska

Przedszkole wyposażone jest w profesjonalny oczyszczacz powietrza przekazany w ramach programu: „Małopolska w zdrowej atmosferze” współfinansowanego ze środków Programu LIFE Unii Europejskiej.

Strefa rodzica

zaloguj img-strefa-rodzica

Jadłospis (17 – 21 października)

 

Poniedziałek

Śniadanie:

Jogurt naturalny

z bananem 150g.

Domowa granola 20g.

Obiad:

Zupa pomidorowa zabielana z kaszą jaglaną 300ml

Paella z indykiem i warzywami 200 g. Warzywa duszone z batatem 50g. Kompot śliwkowy 150 ml.

Podwieczorek:

Weka razowa40g. Szynka wiejska 20g. Ogórek 10g. Masło 10g.

Wtorek

Śniadanie:

 

Chleb razowy 1szt. Twarożek z rzodkiewką

20g.

Pomidor 10g Masło 10g.

Obiad

Zupa ogórkowa z ryżem 300 ml.

Nuggetsy z kurczaka 80g. Ziemniaki 100g. Buraczki na ciepło 50 g. Kompot wieloowocowy 150ml.

Podwieczorek:

 

Muffinki Marchewkowe 1szt. Gruszka 60 g.

Środa

Śniadanie

Placuszki wielozbożowe śniadaniowe 1 szt. Polewa owocowa

Banan 1/2

Obiad: 

Zupa
ryżowa z kurczakiem 300 ml.

Pierogi ukraińskie 5 szt. Surówka z młodej kapusty 50g. Kompot truskawkowy 150ml.

Podwieczorek: 

Bułka grahamka 40g. Roladka domowa z indyka 20g. Domowy ajwar 10g. Masło 10g.

Czwartek

Śniadanie:

Chleb żytni 40 g, Ser gouda 20 g, Ogórek kiszony 10 g. Masło 10 g

Obiad

Zupa kalafiorowa z ziemniakami 300ml

Gulasz z szynki80 g, Kasza bulgur 100 g Sałatka jesienna 50g.

Podwieczorek

Ciasto bananowe 60 g. Jabłko.

Jabłko 1 szt

Piątek

Śniadanie:

Chleb orkiszowy 40g. Pasta z soczewicy warzyw 20g. Papryka 10g. Masło 10g.

Obiad:

Krem z białych warzyw grzankami żytnimi 300ml.

Placuszki z cukinii i ziemniaków 2 szt. Tzatziki ze świeżym ogórkiem 100 g. Sałatka z czerwonej kapusty 50 g. Kompot śliwkowy 150ml.

Podwieczorek:

Piszinger 1szt..

Morela 1 szt .

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken