Niepubliczne Przedszkole
z oddziałem integracyjnym

Przedszkole jest czynne
w godzinach 6:30 do 18:00

Zapraszamy dzieci w wieku
od 2 do 6 lat

img-przedszkole

Trwa rekrutacja
Zapraszamy!

Prowadzimy zapisy na rok 2018/2019.

W celu zapisania dziecka prosimy o kontakt telefoniczny (tel. 570 280 450),  bądź mailowy. Serdecznie zapraszamy!

Kontakt

Oddział Pod Fortem 2img-kontakt

ul. Pod Fortem 2
31-302 Kraków
tel. 518 223 457 – dyrektor
tel. 607 245 932 – bezpośrednio do przedszkola
info@wesolyzakatek.pl

Oddział Pod Fortem 2C

ul. Pod Fortem 2C
31-302 Kraków
tel. 518 223 457 – dyrektor
tel. 570 280 450 – bezpośrednio do przedszkola
info@wesolyzakatek.pl

 

LIFE-IP_Malopolska

Przedszkole wyposażone jest w profesjonalny oczyszczacz powietrza przekazany w ramach programu: „Małopolska w zdrowej atmosferze” współfinansowanego ze środków Programu LIFE Unii Europejskiej.

Strefa rodzica

zaloguj img-strefa-rodzica

Jadłospis  (24 – 28 wrzesień)

Poniedziałek

Śniadanie: pieczywo mieszane (50g), masło (5g), wędlina drobiowa (40g), papryka kolorowa (10g), kakao (200ml)

Obiad: zupa koperkowa na wywarze jarzynowym zabielana z ryżem (200ml), gulasz wieprzowy z warzywami (90g), makaron świderki (80g), kompot (200ml)

Podwieczorek: kisiel pomarańczowy (100ml), chałka (20g), masło (5g), herbata z dziką różą (200ml), owoc (1szt)

Wtorek

Śniadanie: pieczywo mieszane (25g), masło (5g), serek śmietankowy (20g), owsianka na mleku z jabłkami i cynamonem (200ml), herbata cytrynowa (200ml)

Obiad: zupa kalafiorowa na wywarze jarzynowym zabielana z zacierką (200ml), rolada drobiowa w sosie ziołowym (90g), ziemniaki (120g), surówka z czerwonej kapusty z cebulką (80g), kompot (200ml)

Podwieczorek: galaretka malinowa (100g), herbatniki (10g), herbata miętowa (200ml), owoc (1szt)

Środa

Śniadanie: pieczywo mieszane (50g), masło (5g), wędlina wieprzowa (40g), sałata zielona (10g), kawa zbożowa (200ml)

Obiad: barszcz czerwony na wywarze jarzynowym niezabielany z jajkiem (200ml), pierogi z truskawkami (150g) kompot (200ml)

Podwieczorek: bułka kajzerka (25g), masło (5g), filet pieczony z kurczaka (20g), pomidor z zieloną cebulką (10g), herbata malinowa (200ml), owoc (1szt)

Czwartek

Śniadanie: pieczywo mieszane (50g), masło (5g), ser żółty (20g), płatki kukurydziane na mleku (200ml) herbata cytrynowa (200ml)

Obiad: rosół na wywarze mięsno – warzywnym z makaronem nitki (200ml), schab duszony w sosie własnym (90g), ziemniaki (120g), fasolka szparagowa (80g), kompot (200ml)

Podwieczorek: ciasto marchewkowe  – wypiek własny (40g), kakao (200ml), owoc (1szt)

Piątek

Śniadanie: pieczywo mieszane (50g), masło (5g), twarożek z wędzoną makrelą i szczypiorkiem (40g), herbata żurawinowa (200ml)

Obiad: krem z ciecierzycy na wywarze jarzynowym niezabielany z grzankami razowymi (200ml), kopytka w sosie serowym (150g), kompot (200ml)

Podwieczorek: pieczywo mieszane (25g), masło (5g), pasta jajeczna na bazie jogurtu greckiego (20g), papryka kolorowa (10g), herbata cytrynowa (200ml), owoc (1szt)

 

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken