Niepubliczne Przedszkole
z oddziałem integracyjnym

Przedszkole jest czynne
w godzinach 6:30 do 18:00

Zapraszamy dzieci w wieku
od 2 do 6 lat

img-przedszkole

Kontakt

Oddział Pod Fortem 2img-kontakt

ul. Pod Fortem 2
31-302 Kraków
tel. 518 223 457 – dyrektor
tel. 607 245 932 – bezpośrednio do przedszkola
info@wesolyzakatek.pl

Oddział Pod Fortem 2C

ul. Pod Fortem 2C
31-302 Kraków
tel. 518 223 457 – dyrektor
tel. 570 280 450 – bezpośrednio do przedszkola
info@wesolyzakatek.pl

 

LIFE-IP_Malopolska

Przedszkole wyposażone jest w profesjonalny oczyszczacz powietrza przekazany w ramach programu: „Małopolska w zdrowej atmosferze” współfinansowanego ze środków Programu LIFE Unii Europejskiej.

Strefa rodzica

zaloguj img-strefa-rodzica

Jadłospis  (14 – 18 październik)

Poniedziałek

Śniadanie: pieczywo mieszane (50g), masło (5g), wędlina wieprzowa (40g), papryka kolorowa (10g), kawa zbożowa (200ml)

Obiad: krem brokułowy na wywarze jarzynowym zabielany z grzankami (200ml), kurczak z dynią i pomidorami (90g), ryż biały (80g), kompot (200ml)

Podwieczorek: jogurt waniliowy (100ml), pieczywo chrupkie razowe (10g), herbata malinowa (200ml), owoc (1szt)

Wtorek

Śniadanie: pieczywo mieszane (50g), masło (5g), pasta z sera białego, szynki i ogórka zielonego (40g), herbata  cytrynowa (200ml)

Obiad: zupa jarzynowa na wywarze warzywnym zabielana z kaszą jaglaną (200ml), sznycelek wieprzowy (90g), ziemniaki (120g), surówka z białej kapusty z marchewką na bazie jogurtu greckiego (80g), kompot (200ml)

Podwieczorek: rogalik drożdżowy z marmoladą (40g), herbata brzoskwiniowa (200ml), owoc (1szt)

Środa

Śniadanie: pieczywo mieszane (50g), masło (5g), parówka drobiowo – cielęca (Sokołów Parówki Sokoliki, skład: 83% mięsa) (40g), ketchup (5g), herbata cytrynowa (200ml)

Obiad: zupa fasolowa na wywarze jarzynowym niezabielana z ziemniakami (200ml), makaron razowy zapiekany z jabłkami i cynamonem (200g), kompot (200ml)

Podwieczorek: pieczywo mieszane (25g), masło (5g), pasta jajeczna z zieloną cebulką na bazie jogurtu greckiego (20g), herbata malinowa (200ml), owoc (1szt)

Czwartek

Śniadanie: chałka (25g), masło (5g), płatki kukurydziane na mleku (200ml), herbata z dziką różą (200ml)

Obiad: zupa pomidorowa na wywarze jarzynowym zabielana z zacierką (200ml), filet z indyka grillowany w sosie serowym (90g), kasza jęczmienna (120g), surówka z marchewki (80g), kompot (200ml)

Podwieczorek: pieczywo mieszane (25g), masło (5g), wędlina drobiowa (20g), ogórek zielony (10g), herbata miętowa (200ml), owoc (1szt)

Piątek

Śniadanie: pieczywo mieszane (50g), masło (5g), twarożek ze szczypiorkiem (40g), herbata żurawinowa (200ml)

Obiad: zupa ogórkowa na wywarze jarzynowym zabielana z ryżem (200ml), paluszki rybne (90g), ziemniaki (120g), surówka z buraków (80g), kompot (200ml)

Podwieczorek: ciasto ze śliwkami – wypiek własny (40g), herbata cytrynowa (200ml), owoc (1szt)

 

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken