Niepubliczne Przedszkole
z oddziałem integracyjnym
Przedszkole jest czynne
w godzinach 6:30 do 18:00
Zapraszamy dzieci w wieku
od 2,5 do 6 lat
Kontakt
Oddział Pod Fortem 2
ul. Pod Fortem 2
31-302 Kraków
tel. 518 223 457 – dyrektor
tel. 607 245 932 – bezpośrednio do przedszkola
info@wesolyzakatek.pl
Oddział Pod Fortem 2C
ul. Pod Fortem 2C
31-302 Kraków
tel. 518 223 457 – dyrektor
tel. 570 280 450 – bezpośrednio do przedszkola
info@wesolyzakatek.pl
Przedszkole wyposażone jest w profesjonalny oczyszczacz powietrza przekazany w ramach programu: „Małopolska w zdrowej atmosferze” współfinansowanego ze środków Programu LIFE Unii Europejskiej.
Strefa rodzica
zalogujJadłospis (17 – 21 października)
Poniedziałek
Śniadanie:
Jogurt naturalny
z bananem 150g.
Domowa granola 20g.
Obiad:
Zupa pomidorowa zabielana z kaszą jaglaną 300ml
Paella z indykiem i warzywami 200 g. Warzywa duszone z batatem 50g. Kompot śliwkowy 150 ml.
Podwieczorek:
Weka razowa40g. Szynka wiejska 20g. Ogórek 10g. Masło 10g.
Wtorek
Śniadanie:
Chleb razowy 1szt. Twarożek z rzodkiewką
20g.
Pomidor 10g Masło 10g.
Obiad:
Zupa ogórkowa z ryżem 300 ml.
Nuggetsy z kurczaka 80g. Ziemniaki 100g. Buraczki na ciepło 50 g. Kompot wieloowocowy 150ml.
Podwieczorek:
Muffinki Marchewkowe 1szt. Gruszka 60 g.
Środa
Śniadanie:
Placuszki wielozbożowe śniadaniowe 1 szt. Polewa owocowa
Banan 1/2
Obiad:
Zupa
ryżowa z kurczakiem 300 ml.
Pierogi ukraińskie 5 szt. Surówka z młodej kapusty 50g. Kompot truskawkowy 150ml.
Podwieczorek:
Bułka grahamka 40g. Roladka domowa z indyka 20g. Domowy ajwar 10g. Masło 10g.
Czwartek
Śniadanie:
Chleb żytni 40 g, Ser gouda 20 g, Ogórek kiszony 10 g. Masło 10 g
Obiad:
Zupa kalafiorowa z ziemniakami 300ml
Gulasz z szynki80 g, Kasza bulgur 100 g Sałatka jesienna 50g.
Podwieczorek:
Ciasto bananowe 60 g. Jabłko.
Jabłko 1 szt
Piątek
Śniadanie:
Chleb orkiszowy 40g. Pasta z soczewicy warzyw 20g. Papryka 10g. Masło 10g.
Obiad:
Krem z białych warzyw grzankami żytnimi 300ml.
Placuszki z cukinii i ziemniaków 2 szt. Tzatziki ze świeżym ogórkiem 100 g. Sałatka z czerwonej kapusty 50 g. Kompot śliwkowy 150ml.
Podwieczorek:
Piszinger 1szt..
Morela 1 szt .