Niepubliczne Przedszkole
z oddziałem integracyjnym

Przedszkole jest czynne
w godzinach 6:30 do 18:00

Zapraszamy dzieci w wieku
od 2 do 6 lat

img-przedszkole

Kontakt

Oddział Pod Fortem 2img-kontakt

ul. Pod Fortem 2
31-302 Kraków
tel. 518 223 457 – dyrektor
tel. 607 245 932 – bezpośrednio do przedszkola
info@wesolyzakatek.pl

Oddział Pod Fortem 2C

ul. Pod Fortem 2C
31-302 Kraków
tel. 518 223 457 – dyrektor
tel. 570 280 450 – bezpośrednio do przedszkola
info@wesolyzakatek.pl

 

LIFE-IP_Malopolska

Przedszkole wyposażone jest w profesjonalny oczyszczacz powietrza przekazany w ramach programu: „Małopolska w zdrowej atmosferze” współfinansowanego ze środków Programu LIFE Unii Europejskiej.

Strefa rodzica

zaloguj img-strefa-rodzica

Jadłospis  (20-24 września)

 

Poniedziałek

Śniadanie: kanapka z masłem, wędliną wieprzową i papryką kolorową (105g), kawa zbożowa (200ml), owoc (1szt)

Obiad: zupa pomidorowa zna wywarze jarzynowym zabielana z zacierką (250ml), kurczak z warzywami w sosie curry (90g), ryż  brązowy (80g), kompot z owocami (200ml)

Podwieczorek: jogurt z owocami leśnymi (100g), herbata cytrynowa (200ml)

Wtorek

Śniadanie: kanapka z masłem, serkiem naturalnym i powidłami (105g), herbata miętowa (200ml), owoc (1szt)

Obiad: zupa kalafiorowa na wywarze jarzynowym zabielana z zacierką (250ml), schab duszony w sosie pieczeniowym (90g), ziemniaki (120g), surówka z marchewki (80g), kompot z owocami (200ml)

Podwieczorek: budyniowe muffinki z kawałkami gorzkiej czekolady – wypiek własny (30g), herbata miętowa (200ml)

Środa

Śniadanie: kanapka z masłem (30g), parówka drobiowo-cielęca (40g), ketchup (5g), herbata brzoskwiniowa (200ml), owoc (1szt)

Obiad: krem z soczewicy na wywarze jarzynowym niezabielany z grzankami razowymi (250ml), makaron z serem i rodzynkami na słodko (150g), kompot z owocami (200ml)

Podwieczorek: serowy paluch z ciasta francuskiego (2szt), sos ziołowo – czosnkowy na bazie jogurtu greckiego (10g), marchew do chrupania (20g), herbata malinowa (200ml)

Czwartek

Śniadanie: kanapka z masłem (55g), jajko gotowane z zieloną cebulką (50g), herbata żurawinowa (200ml), owoc (1szt)

Obiad: barszcz czerwony na wywarze jarzynowym zabielany z ziemniakami (250ml), zrazy drobiowe  w sosie brokułowym (90g), kasza jęczmienna (80g), surówka z czerwonej kapusty (80g), kompot z owocami (200ml)

Podwieczorek: maślanka naturalna z truskawkami  – wyrób własny (120g), ciasteczka zbożowe z ziarnami słonecznika (20g), herbata miętowa (200ml)

Piątek

Śniadanie: kanapka z masłem i twarożkiem z kolorową papryką (100g), herbata malinowa (200ml), owoc (1szt)

Obiad: zupa koperkowa na wywarze jarzynowym zabielana z ryżem (250ml), paluszki rybne (90g), ziemniaki (120g), surówka z kiszonej kapusty (80g), kompot z owocami (200ml)

Podwieczorek: piernik – wypiek własny (40g), herbata cytrynowa (200ml)

 

 

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken

Merken